Teknik Brutal Fesbuk 2.0

Bagaimana Perasaan Anda Jika Saya Tunjukkan Sebenarnya Anda Boleh Jimat Banyak Dalam Pengiklanan Facebook & Dapat Banyak Respon?

Ketahui rahsia yang ramai otai simpan
daripada pengatahuan anda ...

Orang Lain Spend Beratus, Anda Cuma Spend Puluh Ringgit Sahaja Untuk Dapat Hasil Yang Sama !

Kebiasaannya,
dengan kos pengiklanan Facebook RM50, seseorang boleh dapat dalam 1000 engagement. Cost per engagement = 0.05 sen. Daripada 1000 engagement pula biasanya boleh dapat dalam 20 ke 50 prospek. Dengan syarat CTR lebih 10%. Abaikan tentang CTR jika anda belum lagi faham 🙂

Dalam erti kata lain, untuk anda dapat 200 ke 500 prospek melalui FB, anda perlu spend lebih kurang dalam RM500. Namun, sebenarnya perkara itu tak akan berlaku jika anda tahu ilmu ini...Bayangkan anda dapat jimat kos FB Ads 10 kali ganda & dapat hasil yang sama. Sangat jimat!

Baru spend lebih kurang RM3 dah dapat banyak respon..
Bayangkan pula jika spend RM30

Orang kata bila dapat iklan yang kosnya rendah, biasanya kurang respon? Lihat sendiri bukti "result" daripada seorang newbie yang mula mengamalkan teknik ini serta-merta. Baru spend RM1 ke RM2, dah banyak respon. Sebenarnya, anda cuma perlu tahu apa yang perlu anda monitor.. Nak tahu? Bagus, sebab saya sememangnya nak anda tahu & dapat manfaat. Teruskan bacaan.

Jangan risau jika anda masih "Newbie"

Hi, saya Nasrol. Pada asalnya, saya ada "guide" dua orang "newbie" belajar pengiklanan FB Ads menggunakan teknik yang tak ramai orang guna. Selepas sebulan saya "follow up" dengan dua orang pelajar tersebut, hasilnya Alhamdulillah, sangat memberansangkan !

  • Adakah anda letih habiskan masa melakukan promosi secara online tanpa sebarang "result" yang memberansangkan?
  • Adakah anda keliru dengan pelbagai teknik yang "complicated" & gempak-gempak?
  • Adakah anda keliru apa jenis pengiklanan Facebook Ads yang sesuai untuk anda bermula?
  • Bayangkan perasaan, apabila anda berjaya melihat ledakan jualan produk yang anda jual !
  • Mahukah anda dapat hasil yang sama? "Spend" sedikit, tapi dah dapat banyak respon !

Ini hasil daripada seorang "Newbie".. Tak perlu habis beratus ringgit pun macam orang lain

Bagaimana? Teruja Nak Belajar Sekarang?

Anda ada RM1000 untuk keuntungan berkali ganda?

Ya, RM1000 ! Tetapi itu jika anda ambil personal coaching one-to-one dengan saya... Sebelum itu saya nak tanya kepada anda, berapa anda sanggup bayar supaya tak rugi beratus ringgit seperti orang lain?

Ini "feedback" daripada 2 orang "newbie" tersebut

Lihat sendiri "feedback" daripada mereka:

Orang yang dah biasa buat iklan, tak akan "cair" dengan angka jualan ataupun keuntungan yang banyak. Tetapi mereka "cair" dengan hasil "cost per lead". Mereka nak tahu berapa banyak prospek yang boleh diperolehi dengan kos iklan yang dibelanjakan. Ramai orang terpedaya dengan angka jualan. Sedangkan angka jualan ataupun keuntungan boleh berubah dengan produk yang berbeza.. Jika jual produk yang mahal, maka nampaklah angka jualan yang tinggi & sebaliknya.

Walaupun keuntungan 2 orang pelajar ini sedikit. Iaitu dalam RM10 ke RM18 per unit. Tetapi "lead" atau prospek yang terhasil daripada iklan mereka sangat banyak dengan kos yang minima. Bayangkan, berapa keuntungan pelajar-pelajar tersebut sekiranya 1 unit jualan mereka menghasilkan keuntungan RM50?

Pelajar 1:

50 unit x RM50 = RM2500 (dengan kos iklan RM50)

Pelajar 2:

28 unit x RM50 = RM1400 (dengan kos iklan RM14)

In shaa Allah, jika mereka jual produk yang untung tinggi, hasilnya berkali-kali ganda

Jadi, Nak Tingkatkan Respon Dengan Kos Yang Super Jimat?

Jika "Ya", Memperkenalkan Teknik Brutal Fesbuk 2.0

Ini Apa Yang Anda Dapat Dalam Panduan Ini

  • Anda akan dapat rahsia yang menyebabkan kos iklan menjadi super jimat
  • Saya tunjukkan anda cara yang mudah. Terus "cut" teknik yang "complicated"
  • 2 syarat UTAMA menentukan iklan boleh diteruskan ataupun tidak ....
  • Tanpa tahu 2 "indicator" ini, anda akan rugi banyak apabila buat iklan
  • Strategi yang dipanggil "Boom Power Leverage". In shaa Allah anda akan sukakannya
  • Strategi copywriting yang kurang berisiko kena "flag" oleh Facebook
  • Meskipun panduan ini dipanggil "Teknik Brutal Fesbuk", ianya mengandungi banyak strategi
  • Panduan ini mengandungi penerangan & contoh serta video langkah demi langkah
  • Anda boleh terus bermula serta-merta. Support group juga disediakan

Mari saya tunjukkan bagaimana anda boleh dapatkan hasil yang sama...

Harga Asal RM150

Hanya Bayar RM100

get instant access

Kenapa Panduan Ini Berbeza?

Salah seorang pelajar yang saya "guide" tidak mempunyai laptop. Tapi masih boleh berniaga secara online dengan hasil yang memberansangkan. Maka video langkah demi langkah yang saya hasilkan juga adalah rakaman melalui screen "hand phone" supaya anda yang tiada laptop juga tiada alasan kenapa anda tidak boleh terus bermula.

Panduan ini "simple" sebab saya dah cuba ringkaskan untuk memudahkan anda bermula tanpa perlu melalui banyak cabaran. Saya percaya semua orang ada potensi untuk berjaya.

Walaubagaimanapun, jangan sesekali ambil mudah perkara yang nampak mudah...

Anda Tak Perlu Tahu Semua Perkara Tentang Facebook Ads Untuk Ledakkan Jualan Anda. Anda Cuma Perlu Tahu Cara Yang Berkesan & Yang Mudah Untuk Anda "Follow"

Kenapa Anda Harus Gunakan Pengiklanan Facebook?

  • Secara purata, 6 orang sertai Facebook setiap saat (www.internetlivestats.com)
  • Ada 1.7 Billion pengguna aktif di Facebook setiap bulan
  • Pengguna Facebook bertambah sebanyak 15% setiap tahun

Cuba Bayangkan ...

  • Anda boleh paparkan iklan kepada orang yang anda tahu akan "like", "share" & "comment"
  • Dapatkan pelawat yang berkualiti & tak sabar nak ajak kawan mereka beli produk anda
  • Tahu bagaimana cara nak gandakan hasil pengiklanan anda cara BRUTAL
  • Semua itu adalah kelebihan apabila anda dapatkan "traffic" atau pelawat melalui Facebook

"Ya, Saya Nak Belajar !" Jika "Ya" anda mahu keuntungan berganda & bertindak pantas seperti 2 orang newbie ini, maka buat keputusan bijak ini segera

Harga Kelas RM300/head

Panduan Hanya RM100

buy now

Apa kata mereka?

Paling best panduan ini beri penerangan bagaimana satu-satu iklan itu boleh dapat engagement yang tinggi. Bab ke - 2 yang paling best ialah teknik brutal monitor ads. Ini penting untuk "guide" sampai ads capai target. Strategi Boom Power Leverage pun sangat "best". Saya dah lama "apply" pada "client-client" saya. Memang terbukti berkesan

Kamal Helmi
Kamal Helmi www.KamalHelmi.com

Tahun lepas, Mohamad Nasrol share dengan saya 1 tips FB Ads yang sempoi. Sempoi giler ... tapi POWER ! dia tweak dekat cara buat posting je. Kemudian, pantau dekat FB Ads. Kos per engagement jadi rendah, dan relevancy jadi lebih tinggi. Saya dah try ... berkesan.

Raja Kamil
Raja Kamil www.KamusCopywriting.com